Type Here to Get Search Results !

Απεργία σε ΕΡΤ,ΟΤΕ, ΕΤ,στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Χωρίς τηλεόραση σήμερα Πέμπτη καθώς οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ομοσπονδία "συνεχίζοντας τον αγώνα της ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα, τα οποία έχουν πλήξει όλους τους εργαζόμενους της χώρας, δίνει για μια ακόμα φορά βροντερό παρόν αντίθεσης στο γενικό πωλητήριο του δημόσιου πλούτου της χώρας στους κερδοσκόπους. Αφού ξεζούμισαν όλο τον Ελληνικό λαό χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, ήρθε η ώρα να πουλήσουν και τα ασημικά, δηλαδή όλους τους οργανισμούς κοινωνικής ωφέλειας και να συρρικνώσουν τη Δημόσια ΕΡΤ. Αναίτια και άδικα και χωρίς κανένα όφελος στον κρατικό προϋπολογισμό, ζητούν τη συρρίκνωσή της, ενάντια στις Ευρωπαϊκές οδηγίες και την κοινή λογική."
Η απεργία των εργαζομένων είναι 24ωρη ,ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 6πμ και θα τελειώσει αύριο Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 6πμ.
Σήμερα στην24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν με στάσεις εργασίας και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς .
Τα λεωφορεία θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το μετρό θα εκτελεί δρομολόγια μετά τις 8 το πρωί, ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Ο ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού δεν θα κινηθούν σήμερα καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.
Επίσης συμμετοχή στην 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ