Type Here to Get Search Results !

Αντίδραση Ρεν για συναίνεση

Σχεδόν άμεση ήταν η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μετά τις ανακοινώσεις των κομμάτων για τα αποτελέσματα της συνόδου των πολιτικών αρχηγών.
Με γραπτή δήλωση του ο επίτροπος, Όλι Ρεν, εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν επετεύχθη συναίνεση και καλεί να υπάρξει νέα συνάντηση ώστε να ξεπεραστεί η κρίση χρέους και προσθέτει: "Θα πρέπει να βρεθεί σύντομα συμφωνία. Ο χρόνος εξαντλείται. Είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάκαμψη την ελληνικής οικονομίας, όλα τα ελληνικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να υιοθετήσουν εποικοδομητική στάση και να υποστηρίξουν την εφαρμογή του προγράμματος. Το εύρος της πρόκλησης αποτελεί τεστ για την ελληνική κοινωνία συνολικά και για το λόγο αυτό απαιτεί τη συμβολή όλων των κομμάτων και των πολιτών”.
Στις δηλώσεις Ρεν απάντησε άμεσα η Νέα Δημοκρατία, η οποία σε ανακοίνωση της τονίζει: “Η Ελλάδα έχει και Σύνταγμα και θεσμούς και κυβέρνηση και αντιπολίτευση και αξιοπρέπεια. Το θέμα πλέον είναι τι απαντάει η κυβέρνηση σε δηλώσεις, που αποτελούν παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ