Type Here to Get Search Results !

Νεκρός μετανάστης από μαχαίρι στα Κ. Πατήσια

Ένας νεαρός μετανάστης υπέκυψε τα ξημερώματα στα τραύματά του, μετά από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι από δύο αγνώστους στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλάρη και Κωνσταντινίδη στα Κάτω Πατήσια.
Ο νεαρός δέχθηκε από τους δράστες τουλάχιστον τέσσερις μαχαιριές. Δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα των δραστών, υπάρχει ωστόσο φόβος ότι η ενέργειά τους μπορεί να οφείλεται στο ρατσιστικό μίσος - μετά και την δολοφονία από μετανάστες του 44χρονου που θα πήγαινε στο μαιευτήριο την σύζυγό του για να γεννήσει την Τρίτη.
Στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας, όπου έγινε το προχθεσινό συμβάν, επικρατεί τεταμένη κατάσταση, αφού το βράδυ για ακόμα μια φορά συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής αλλά και μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, που διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη αστυνόμευσης στο κέντρο και ορισμένοι επιτέθηκαν σε μετανάστες. Στο σημείο της δολοφονίας παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Για τις 4.00 το απόγευμα της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής, ώστε να τελεστεί τρισάγιο στην μνήμη του αδικοχαμένου 44χρονου, που άφησε ορφανά τέσσερα συνολικά παιδιά (το τελευταίο από τα οποία δεν πρόλαβε να γνωρίσει ποτέ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ