Type Here to Get Search Results !

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντάται ο πρωθυπουργός

Εν μέσω κρίσιμων εξελίξεων για τη χώρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί το μεσημέρι της Τρίτης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Η συνάντηση θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο στις 13:30. Αμέσως μετά θα συνεδριάσει το άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο.
Πολλοί αναμένουν δείγματα των προθέσεων του πρωθυπουργού, στο πνεύμα όσων έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να προχωρήσει με όσους θέλουν να γίνουν οι αλλαγές στη χώρα.
Τη Δευτέρα, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι «δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής» και προσέθεσε: «Δεν υπάρχει κανένας δισταγμός, καμία αναστολή. Θα προχωρήσουμε αποφασιστικά μαζί με την ελληνική κοινωνία για να αλλάξουμε τη χώρα»
Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει στον απόηχο της συνάντησης του Λουξεμβρούργου και των πληροφοριών για αναζήτηση νέας βοήθειας που αναζητά η Ελλάδα για την περίοδο 2012-2013.
Θα γίνει επίσης την επομένη της νέας υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο Standards and Poor's, αλλά και των «βομβών» από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.Ο κ. Λοβέρδος κάλεσε εμμέσως τον πρωθυπουργό να κάνει ανασχηματισμό, λέγοντας ότι «ο επαναπροσδιορισμός των μαχητών στην πρώτη γραμμή πρέπει να γίνει σήμερα, κατά κυριολεξία».
«Ό,τι είναι να κάνουμε, ας το κάνουμε σήμερα, τώρα (...) Σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές πάντως, δεν νομίζω πως έχω θέση» τόνισε ο υπουργός Υγείας, ενώ άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την κυβέρνηση στην περίπτωση που συνεχιστούν οι αντιφατικές απόψεις στο κυβερνητικό σχήμα.
Πρέπει «να άρουμε αμέσως τις λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί εκτός συνόρων», συμπλήρωσε οκ. Λοβέρδος, εξηγώντας πως η εικόνα είναι αποτέλεσμα της «αμηχανίας» και της «ανεπάρκειας» που δείχνει η χώρα, αλλά και της στάσης ενώσεων και κομμάτων. Στο κλίμα των δηλώσεων του κ. Ανδρέα Λοβέρδου κινήθηκε και υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, ασκώντας κριτική για το φαινόμενο των αντιφατικών απόψεων εντός του κυβερνητικού σχήματος.
«Σε αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία που βρισκόμαστε, με τη χώρα να είναι σε πέλαγος με τεράστια τρικυμία, δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να είναι μόνος του στο τιμόνι και το πλήρωμα να σπαράσσεται» τόνισε η κυρία Διαμαντοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ