Type Here to Get Search Results !

Επιθέσεις ακροδεξιών κατά μεταναστών στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου

Έκρυθμη ήταν το βράδυ της Τρίτης η κατάσταση στην περιοχή όπου δολοφονήθηκε τα ξημερώματα ο 44χρονος άνδρας, καθώς ομάδες ακροδεξιών επιτέθηκαν σε μετανάστες που κατοικούν στην περιοχή και τους προπηλάκισαν ενώ προκάλεσαν και φθορές σε κατοικίες και καταστήματα. Έκλεισαν οι δρόμοι· στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο της δολοφονίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μερικές δεκάδες άτομα που ζητούσαν να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.
Συγκεντρώθηκαν ακόμη περίπου 100 ακροδεξιοί οι οποίοι επιτέθηκαν σε διερχόμενους μετανάστες ή σε άλλους που κατοικούν στα γύρω στενά και διατηρούν καταστήματα.
Ομάδα ακροδεξιών καταδίωξε μετανάστη μέχρι την κατοικία του στην οδό Αλίτσης, έσπασαν την είσοδο της πολυκατοικίας και προκάλεσαν φθορές σε διαμέρισμα. Η κατάσταση ηρέμησε μετά από παρέμβαση αστυνομικών.
Από την Αστυνομία έγιναν 22 προσαγωγές και δύο συλλήψεις, ενός ατόμου που προξένησε φθορές σε κατάστημα που ανήκει σε μετανάστη στην οδό Χέιδεν και ενός άλλου που είχε γκλομπ.
Οι ακροδεξιοί απέτρεπαν στα τηλεοπτικά συνεργεία να καταγράψουν εικόνες και φώναζαν συνθήματα κατά των δημοσιογράφων. Προσπάθησαν ακόμη να προσεγγίσουν κτίρια που βρίσκονται υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας, αλλά εμποδίστηκαν από την Αστυνομία.
Λόγω της συγκέντρωσης έκλεισε η οδός 3ης Σεπτεμβρίου, από την Μάρνης ως την Ιουλιανού, και και η Ηπείρου από την Αριστοτέλους ως την Πατησίων.
Στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ο 44χρονος άνδρας δολοφονήθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.
Ο άτυχος άνδρας κατευθυνόταν σε πάρκινγκ όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του προκειμένου να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο. Στα χέρια του κρατούσε μία βιντεοκάμερα για να μαγνητοσκοπήσει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.
Έστριψε στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως τον ακινητοποίησαν τρεις άντρες. Με την απειλή μαχαιριού του ζήτησαν να τους δώσει τη βιντεοκάμερα. Εκείνος φαίνεται ότι αντιστάθηκε και τότε οι δράστες τον μαχαίρωσαν τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και το λαιμό.Οι δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τρεις, άρπαξαν τη βιντεοκάμερα και τράπηκαν σε φυγή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ