Type Here to Get Search Results !

Στις 12 Μαΐου το "Ζάππειο 2"

Στις 12 Μαΐου τελικά θα παρουσιάσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, την επόμενη μέρα, στις 13 του μηνός, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με την τρόικα μετά από σχετικό αίτημά της. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα τους ενημερώσει για τις προτάσεις του, οι οποίες, όπως σημειώνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι ρεαλιστικές, και απολύτως κοστολογημένες.
Επίθεση στην κυβέρνηση
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, επικαλούμενος δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι, όπως τόνισε, ομολογούν πλέον ότι ευθύνονται για τα σημερινά αδιέξοδα και αμφισβητούν την ικανότητα της κυβέρνησης να βγάλει τον τόπο από την κρίση.
"Οι δηλώσεις αμφισβήτησης της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης από υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παίρνουν πλέον μορφή χιονοστιβάδας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος και επισήμανε πως οι βασικοί άξονες της κριτικής της ΝΔ υιοθετούνται και εκφράζονται δημόσια από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μάλιστα, όπως τόνισε, χρησιμοποιούν βαρύτατους και ευτελεστικούς χαρακτηρισμούς.
Πεταλωτής: "Ο κ. Σαμαράς είχε υποστηρίξει την απογραφή του 2004"
Να δώσει εξηγήσεις για τη θέση του απέναντι στην απογραφή του 2004, που διενήργησε η Νέα Δημοκρατία, κάλεσε σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, κατηγορώντας τον ότι κορόιδευε το λαό.
Ο κύριος Πεταλωτής επικαλέστηκε απόσπασμα ομιλίας του κυρίου Σαμαρά, στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, τον Μάιο του 2009, όταν με την ιδιότητα του Υπουργού Πολιτισμού είχε υποστηρίξει τα αποτελέσματα της απογραφής και ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ να σχολιάσει το κείμενο που έφερε στη δημοσιότητα.
Παράλληλα, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι εκμεταλλεύεται διάφορες δηλώσεις πολιτικών προσώπων, ακόμη και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, για να ασκεί κριτική στη κυβέρνηση, και διερωτήθηκε για ποιό λόγο η Νέα Δημοκρατία δεν ζητεί εκλογές. Η απάντηση είναι απλή, πρόσθεσε, γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να τις κερδίσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ