Type Here to Get Search Results !

Νεκροί δύο αστυνομικοί απο χάος...

Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ηλικίας 22 και 23 ετών, έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από τα πυρά αγνώστων, κατά τη διάρκεια καταδίωξης το απόγευμα της Τρίτης στη Λεωφόρο Κηφισού. Οι αστυνομικοί καταδίωκαν ύποπτο τζιπ μετά από καταγγελία για ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι. Σε παράδρομο του Κηφισού, στο ύψος του Ρέντη, οι δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με το τζιπ.
Οι δυο τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σταθερή.
Το τζιπ, που ήταν κλεμμένο, εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της καταδίωξης. Μέσα σε αυτό βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.
Οι δράστες αναζητούνται
Τον αποτροπιασμό της για την άνανδρη επίθεση κατά των αστυνομικών και θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας. "Ζούμε σε μια άγρια εποχή, το έγκλημα γίνεται όλο και πιο βίαιο, αποκτά όλο και πιο αποκρουστικές μορφές", τονίζει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Στην Αθήνα, εν τω μεταξύ, επέστρεψε εσπευσμένα τα μεσάνυχτα από την άγκυρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ