Type Here to Get Search Results !

Η πρώτη δάδα των Special Olympics 2011

Την πρώτη δάδα των Special Olympics Αθήνα 2011 παρέλαβε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ως πρώτος εθελοντής των Αγώνων. Ο κ. Παπούλιας υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την πρόεδρο των Special Olympics Hellas Γιάννα Δεσποτοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τον υφυπουργό υγείας Χρήστο Αηδόνη.
Ο αθλητής της ποδηλασίας των Special Olympics Κώστας Τζουμέρκας προσέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την πρώτη δάδα. Ο κ. Παπούλιας συνεχάρη την κ. Δεσποτοπούλου για την προσπάθεια που έχει καταβάλει και εκείνη τον ενημέρωσε ότι ήδη έχουν εγγραφεί 14.500 εθελοντές, ενώ ο στόχος είναι ο αριθμός να ανέρθει σε 19.000.
"Με εσάς κ. Πρόεδρο ως πρώτο εθελοντή είναι βέβαιο ότι θα επιτευχθεί ο στόχος των 19.000" είπε η κ. Δεσποτοπούλου στον κ. Παπούλια.
Απαντώντας ο κ. Κάρολος Παπούλιας, είπε: "Χαίρομαι που συμβάλλω κι εγώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους γι' αυτή την πολύ σημαντική δουλειά που κάνετε και σίγουρα θα πάμε καλά".
Νωρίτερα, κατά την παρουσίαση της δάδας, η κα Δεσποτοπούλου στην ομιλία της τόνισε: "Βρισκόμαστε 263 ημέρες πριν από τους Αγώνες, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Η συγκυρία δύσκολη. Εμείς με πείσμα προχωρούμε στη διοργάνωση με την συμπαράσταση τόσο της Πολιτείας όσο και των επιχειρηματιών Ελλήνων και Ξένων. Είναι μια δάδα που θα μεταφέρει μηνύματα συνύπαρξης, αγάπης και αλληλεγγύης. Η Αφή της Φλόγας της Ελπίδας θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Λόφο της Πνύκας στις 9 Ιουνίου 2011 απ΄όπου και θα ξεκινήσει η λαμπαδηδρομία με πρώτο σταθμό την Κωνσταντινούπολη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ