Type Here to Get Search Results !

Είχαν ρημάξει την Αθήνα...

Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα αλλοδαπών, οι οποίοι λήστευαν πεζούς και μετέπειτα πωλούσαν τα κλοπιμαία στην Ομόνοια και το Μοναστηράκι. Στη σύλληψη 22 αλλοδαπών, που επί έξι μήνες λήστευαν πεζούς, κυρίως γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε η αστυνομία. Άρπαζαν τσάντες, πορτοφόλια και χρυσές αλυσίδες. Τα κλοπιμαία τα πωλούσαν στην Ομόνοια και το Μοναστηράκι
Συνολικά συνελήφθησαν 22 άτομα, 16 Αλγερινοί και 6 Αφγανοί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι το τελευταίο εξάμηνο πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε πεζούς, κυρίως γυναίκες, αφαιρώντας τους τσάντες, αλυσίδες λαιμού και πορτοφόλια, ενώ φέρονται να πραγματοποιούσαν και κλοπές αυτοκινήτων.
Μέρος των κλοπιμαίων διέθεταν προς πώληση στην πλατεία Ομονοίας και στο Μοναστηράκι και τα υπόλοιπα τα έκρυβαν σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Από την έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 35 ληστείες σε βάρος πεζών και 45 διαρρήξεις-κλοπές από Ι.Χ., ενώ εντοπίστηκαν δύο σπίτια όπου υπήρχε κρυμμένο μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων. Τα κλοπιμαία θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους και οι ληστές θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ