Type Here to Get Search Results !

Ν. Κακλαμάνης: "Φιλόξενη πόλη η Αθήνα"

«Θέλουμε να προβάλλουμε την πόλη μας όπως ακριβώς είναι, μία ζεστή, ανθρώπινη και φιλόξενη πόλη, όπως ακριβώς την βλέπει και η πλειοψηφία των κατοίκων και των επισκεπτών της», αναφέρει μεταξύ άλλων σε άρθρο του στην εφημερίδα «Κεφάλαιο», ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
Η Αθήνα, τονίζει ο κ. Κακλαμάνης, εκτός από τον τουρισμό που προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο, είναι και ένας ανερχόμενος συνεδριακός προορισμός, καθώς συνδυάζει ιδανικά όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για μια επιτυχημένη επαγγελματική συνάντηση.
Καμίνης: «Αγνοεί τις προοπτικές ανάπτυξης ο Δήμος»
«Ο Δήμος Αθηναίων αγνοεί τις προκλήσεις και τις προοπτικές της ανάπτυξης και τον κεντρικό ρόλο που αυτή μπορεί να διαδραματίσει ως αντίδοτο της ύφεσης», αναφέρει μεταξύ άλλων σε άρθρο του στην ίδια εφημερίδα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη», Γιώργος Καμίνης. «Η διαχείριση του δήμου ως οικονομικό μέγεθος είναι το ισχυρότερο αντιμήνυμα στους ξένους επενδυτές, ιδίως σε τομείς όπως οι νέες τεχνολογίες και η πράσινη ανάπτυξη», τονίζει ο κ. Καμίνης και συνεχίζει λέγοντας πως και «στο πεδίο του Real Estate η Αθήνα κοιμάται. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκός δήμος - πλην της Αθήνας - που να μην ασκεί πρωτίστως στεγαστική πολιτική», καταλήγει.
Σοφιανός: «Αξιοποίηση δημόσιων και δημοτικών χώρων»
«Διεκδικούμε αξιοποίηση των δημόσιων και δημοτικών χώρων για την αξιοπρεπή διαβίωση» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκος Σοφιανός μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση για τα προβλήματα της πρωτεύουσας.
Πορτάλιου: Λύση στα προβλήματα του Αγίου Παντελεήμονα
Τα σοβαρά προβλήματα που εντοπίζονται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα επεσήμανε μεταξύ άλλων η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή πόλη Ελένη Πορτάλιου κατά την επίσκεψή της στο 6ο Δημοτικό διαμέρισμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ