Type Here to Get Search Results !

Συγκρούσεις αλλοδαπών και ναρκωτικά στο κέντρο..

Συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χωρίς όμως να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ή να γίνουν συλλήψεις. Τα επεισόδια άρχισαν έπειτα από τραυματισμό ενός αλλοδαπού από συμπατριώτη του, γεγονός που αναστάτωσε τους κατοίκους των γύρω διαμερισμάτων. Ο ένας από τους αλλοδαπούς, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, επιτέθηκε στον άλλον ύστερα από καβγά που είχαν για προσωπικές διαφορές και τον τραυμάτισε με μαχαίρι.
Ο δράστης συνελήφθη, ενώ ο τραυματίας αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ενώ όλα φαινόταν ότι είχαν τελειώσει, άρχισε ένα άλλο επεισόδιο στο σίριαλ που παίζεται εδώ και χρόνια στον Αγιο Παντελεήμονα, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά κατοίκους της περιοχής που αντιδρούν στην παρουσία των αλλοδαπών.
Κάποιοι επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς που είχαν μαζευτεί στον χώρο που σημειώθηκε ο τραυματισμός, με συνέπεια να προκληθεί ένταση και μικροεπεισόδια. Λίγη ώρα αργότερα, όπως είπαν κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, έφτασαν στην περιοχή άλλα άτομα, τα οποία εκτιμούν ότι είναι μέλη της «Χρυσής Αυγής», που θεώρησαν ότι έπρεπε να «επιβάλουν την τάξη». Επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς, με συνέπεια να προκληθούν μεγάλης έκτασης επεισόδια.
Στο σημείο έφτασαν γρήγορα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες, λίγο πριν από τις έντεκα χθες το βράδυ, πέτυχαν να επιβάλουν την τάξη. Οι ομάδες των ατόμων που είχαν πάει στην περιοχή και των αλλοδαπών διαλύθηκαν και η ηρεμία επανήλθε.
ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
Στη σύλληψη 55 ατόμων που κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί το βράδυ της Κυριακής στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της Ασφάλειας. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, και οι 55 συλληφθέντες είναι αφρικανικής καταγωγής και θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.
Η επιχείρηση έγινε στον πεζόδρομο της Τοσίτσα, που έχει μετατραπεί σε στέκι τοξικομανών.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν πολλές συσκευασίες με ηρωίνη, κοκαΐνη, χασίς και άλλα ναρκωτικά, καθώς και κλοπιμαία που έπαιρναν ως αντάλλαγμα από χρήστες για να τους δώσουν τη δόση τους. Εντός της ημέρας θα γίνει παρουσίαση της υπόθεσης από τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών Θουκυδίδη Σακαρέλο στα γραφεία της Υπηρεσίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ