Type Here to Get Search Results !

'Εισβολή' Τούρκων....στο κέντρο της Αθήνας

Κατάστημα εμβαδού 9 χιλιάδων τετραγωνικών σε νεόδμητο εμπορικό κέντρο στην Αθήνα θα εγκαινιάσει το 2013 ο τουρκικός οίκος μόδας Μπέϊμεν που είναι ταυτόχρονα αλυσίδα εμπορίας ειδών ρουχισμού.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε χτες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τζεμ Μπόϊνερ ο οποίος ανέφερε ότι η σχετική συμφωνία έχει υπογραφεί. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η επιχείρηση στη συνέχεια θα ανοίξει κατάστημα και στο Βελιγράδι. Η "Μπέϊμέν" εκτός από την αλυσίδα καταστημάτων στην Τουρκία, από το 2005 διαθέτει και ένα κατάστημα στο Κάιρο.
Σε σημερινές της δηλώσεις προς το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Ανατολή" η γενική διευθύντρια της επιχείρησης Ελίφ Τσαπτσί είπε πως το κατάστημα στην Αθήνα θα ανοίξει μέσω σύμπραξης με ελληνική επιχείρηση και πρόσθεσε ότι "το άνοιγμα στο εξωτερικό ήταν πάντα από τις στρατηγικές προτεραιότητες της επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης είχαμε στραφεί στο εσωτερικό, αλλά από τις αρχές του έτους αρχίσαμε να ασχολούμαστε σοβαρά με τις εξωτερικές αγορές".
Η "Μπέϊμεν" ανήκει στον τουρκικό όμιλο 'Μπόϊνερ". Πρόεδρος του ομίλου είναι ο Τζεμ Μπόϊνερ, ενώ η σύζυγός του Ουμίτ Μποϊνερ είναι μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του Συνδέσμου Τούρκων Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ