Type Here to Get Search Results !

Άλμα ζωής από εκατοντάδες δρομείς στο Ζάππειο

«Τρέχω για τη μαμά μου» έγραφε στο πίσω μέρος της μπλούζας της μία νεαρή γυναίκα. Και δεν ήταν η μόνη, η οποία βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο Ζάππειο, προκειμένου να λάβει μέρος στο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου «Greece Race for the Cure» που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κέντρο της Αθήνας.
Από νωρίς το πρωί, εκατοντάδες γυναίκες και άνδρες, κάθε ηλικίας αλλά και παιδιά συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο, φορώντας λευκά μπλουζάκια και καπέλα. Σκοπός τους; Να λάβουν μέρος στον αγώνα και να διαδώσουν το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί. Ένα τέταρτο πριν τις 12 δόθηκε το σύνθημα για να ξεκινήσει ο αγώνας. Εκεί βρέθηκαν και τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», γυναίκες που κατάφεραν να ξεπεράσουν την ασθένεια. Άλλωστε, ο σύλλογος διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την εκδήλωση, με τη συνεργασία του οργανισμού Susan G. Komen for the Cure®.
«Κάνε το εμπόδιο έμπνευση», «Στη ζωή μην ψάχνεις να βρεις το τέλειο...Η ζωή είναι τέλεια!»: Αυτά ήταν μερικά μόνο από τα μηνύματα που ακούστηκαν χθες. Σημειώνεται πως ο συμβολικός αυτός αγώνας πραγματοποιείται σε 140 πόλεις παγκοσμίως και φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο 600 χιλιάδες. Πέρυσι, στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, περισσότεροι από 6.000 ήταν οι πολίτες που έλαβαν μέρος ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές η χθεσινή συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ