Type Here to Get Search Results !

Πόλεμος νεύρων

Φορτηγά και βυτιοφόρα προσπάθησαν να κινηθούν προς το κέντρο της Αθήνας, ωστόσο τα σχέδιά τους ματαιώθηκαν. Διμοιρίες παρακολουθούν τις κινήσεις τους. Κυκλοφοριακό έμφραγμα στη λεωφόρο Αθηνών. Ενισχύονται τα μπλόκα των οδηγών....
Προς Αθήνα κινήθηκαν δεκάδες φορτηγά, προκαλώντας, πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία στην Αθηνών-Κορίνθου και στη λεωφόρο Αθηνών. Ωστόσο υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στα μπλόκα τους, λόγω της ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Οι άνδρες της τροχαίας και οι διμοιρίες των ΜΑΤ, έχουν σαφείς εντολές να μην επιτρέψουν να πραγματοποιήσουν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων οργανωμένη πορεία προς το κέντρο της Αθήνας. Χθες, τρία φορτηγά που έφυγαν από το Χαϊδάρι, συνοδεύτηκαν από περιπολικά της τροχαίας. Τα μπλόκα έχουν ενισχυθεί και με άλλα οχήματα και αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι βρίσκονται στους δρόμους περισσότερα από 400 φορτηγά και βυτιοφόρα.
Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με το υπουργείο Μεταφορών, οι οδηγοί φορτηγών και βυτιοφόρων, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ όπως όλα δείχνουν θα προχωρούν και σε αιφνιδιαστικές κινήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ