Type Here to Get Search Results !

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθηνών-Κορίνθου

Οπλισμένοι με γερά νεύρα θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που επιχειρούν να κινηθούν στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς δεκάδες φορτηγά απ’ αυτά που βρίσκονταν στο «μπλόκο» του Χαϊδαρίου κινούνται μαζικά προς Κόρινθο.
Τα οχήματα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα και σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων. Καλύτερη είναι η εικόνα στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου οι οδηγοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Οι προθέσεις των ιδιοκτητών φορτηγών παραμένουν αδιευκρίνιστες. Σε τουλάχιστον τέσσερα σημεία της Αττικής έχουν παρατάξει και σήμερα τα οχήματά τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, δηλώνοντας ανυποχώρητοι και αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Τουλάχιστον 80 φορτηγά είναι σταθμευμένα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο Δαφνί στο ρεύμα προς Αθήνα. Στα διόδια της Ελευσίνας έχουν παραταχθεί τουλάχιστον 18 φορτηγά στο ρεύμα προς Κόρινθο και 7 στο ρεύμα προς Αθήνα. Στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας τα φορτηγά βρίσκονται στο ύψος της γέφυρας Τατοΐου στη Μεταμόρφωση. Ακόμα ένα «μπλόκο» έχει στηθεί στη Βουλιαγμένη με περίπου 30 φορτηγά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ