Type Here to Get Search Results !

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Σε τροχιά προετοιμασίας των συλλαλητηρίων που αποφάσισαν για τις 23 Σεπτέμβρη ενάντια στις αυξήσεις που επιβάλλει η κυβέρνηση σε πετρέλαιο θέρμανσης, στα τιμολόγια της ΔΕΗ και του ΦΠΑ μπήκαν οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ. Το συλλαλητήριο της Αθήνας, που ορίστηκε στις 6.30 μ.μ στην πλατεία Ομόνοιας, όπως και τα συλλαλητήρια στην υπόλοιπη Ελλάδα, στις 23 Σεπτέμβρη, είναι η πρώτη μεγάλη κοινή πρωτοβουλία των παραπάνω φορέων, για να μην περάσουν οι αυξήσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση, να μπει φρένο στην καταλήστευση του λαϊκού εισοδήματος, να υπάρξει συντονισμένη απάντηση στη νέα αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης. Πρωτοβουλία, της οποίας τη σημασία ανέδειξαν και στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στη Θεσσαλονίκη.
Για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου της Αθήνας, οι Γραμματείες διοργανώνουν σύσκεψη τη Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΑΤΗΕΝS IMPERIAL» (πλατεία Καραϊσκάκη, Αχιλλέως και Μ. Αλεξάνδρου).
ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ, ΟΓΕ καλούν τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρούς ΕΒΕ και αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματίες, τις γυναίκες και τη σπουδάζουσα νεολαία, σε κοινή συμπόρευση να δώσουν τη μάχη για να μη μείνει καμιά λαϊκή οικογένεια χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, δίχως τρόφιμα. Γιατί η θέρμανση και το ηλεκτρικό ρεύμα αποτελούν βασικά και στοιχειώδη κοινωνικά αγαθά. Οποιαδήποτε ανατίμηση σε αυτά θα κάνει το βίο αβίωτο της λαϊκής οικογένειας. Γι' αυτό τώρα, άμεσα, απαιτείται η οργάνωση ενός μεγάλου λαϊκού μετώπου και σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ