Type Here to Get Search Results !

Μαζική έξοδος από την Αθήνα

Παρά τις τιμές-«φωτιά» στη βενζίνη και τα σκληρά μέτρα λιτότητας, μεγάλη είναι και φέτος η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου. Το αδιαχώρητο επικρατεί σε λιμάνια και αεροδρόμια, ενώ υπάρχουν και ευκαιρίες τις τελευταίας στιγμής για οικονομικές αποδράσεις. Από τις αρχές Αυγούστου έχουν φύγει 359.744 ταξιδιώτες από το λιμάνι του Πειραιά, 65.530 από την Ραφήνα και 20.219 από το Λαύριο. Πληρότητα 100% παρουσιάζουν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στον ΟΣΕ και τα ΚΤΕΛ.
Πολλοί είναι αυτοί, που θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές και ακόμη περισσότεροι αυτοί που επιλέγουν κάποιο νησί του Αργοσαρωνικού και μάλιστα ταξιδεύουν με τα συμβατικά πλοία και όχι με τα ταχύπλοα, καθώς είναι πιο οικονομικά. Έτσι, με πληρότητα 100% φεύγουν τα πλοία για Μέθανα, Πόρο, Σπέτσες, Ύδρα, Αίγινα και Σαλαμίνα. Αλλά και τα καράβια για Κρήτη φεύγουν γεμάτα, ωστόσο αρκετοί ταξιδιώτες αποφεύγουν να κλείσουν δωμάτια. Όλες οι κρατήσεις φέτος όπως λένε πολλοί ξενοδόχοι, γίνονται την τελευταία στιγμή. Στην Κρήτη μάλιστα ακόμα και στο «παρά πέντε» μπορεί κανείς να βρει ξενοδοχεία, όπου η διαμονή σε δίκλινο με πρωινό δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ. Το Σάββατο αναμένεται μα κορυφωθεί έξοδος με την φυγή και τον τελευταίων εκδρομέων.
"Ελαφρώς μειωμένη" χαρακτηρίζουν την κίνηση των επιβατών οι αρχές του αεροδρομίου. Από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έχουν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν αύριο 497 πτήσεις και τριάντα πτήσεις τσάρτερ, την Κυριακή 522 πτήσεις και δέκα τσάρτερ και τη Δευτέρα 532 πτήσεις και 40 τσάρτερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ