Type Here to Get Search Results !

Νέα έργα σε Πάτρα και Αθήνα

Eργα άνω των 70 εκατομμυρίων ευρώ σε Πάτρα και Αθήνα δημοπρατούνται από το υπουργείο Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων. Οπως ανακοινώθηκε χθες, ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας υπέγραψε απόφαση για τη δημοπράτηση της κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου σύνδεσης των Παραγλαύκιων Αρτηριών με το νέο Λιμάνι Πατρών και την κατασκευή του έργου εκβολής του χειμάρρου του Διακονιάρη, προϋπολογισμού 48 εκατομμυρίων ευρώ. Με άλλη υπουργική απόφαση προχωρά η δημοπράτηση της ολοκλήρωσης του συλλεκτήρα ομβρίων υδάτων για τις ψηλές περιοχές του Μοσχάτου, της Καλλιθέας και της Νέας Σμύρνης, προϋπολογισμού 22,5 εκ. ευρώ. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ.
Η κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου σύνδεσης των Παραγλαύκιων Αρτηριών με το νέο λιμάνι της Πάτρας, αποτελεί ξεχωριστό έργο από αυτό που εκτελείτο από την κατασκευαστική εταιρεία «Μηχανική» και σήμερα βρίσκεται σε στάσιμη κατάσταση.
Όσον αφορά στην κατασκευή Τεχνικού Εκβολής του χειμάρρου Διακονιάρη, δεν διευκρινίζεται, ωστόσο εκτιμάται ότι πρόκειται για έργο αποκατάστασης της αστοχίας που είχε εντοπιστεί από τις επιβλέπουσες υπηρεσίες του υπουργείου στην ήδη εκτελούμενη εργολαβία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ