Type Here to Get Search Results !

Προκήρυξη και απειλές από τη «Σέχτα Επαναστατών»

Νέες απειλές εναντίον εκδοτών, δημοσιογράφων, αστυνομικών και υπαλλήλων σωφρονιστικών καταστημάτων εξαπολύει ο συντάκτης της προκήρυξης της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών», αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα με αυτή την ευθύνη για την ενέδρα θανάτου στον Σωκράτη Γκιόλια.
Σε cd
Στο επτασέλιδο κείμενο που υπήρχε μέσα σε CD, το οποίο εγκατέλειψε άγνωστος σε συγκεκριμένο σημείο και ενημέρωσε τηλεφωνικά την εφημερίδα «Τα Νέα» για την ύπαρξή του, αναφέρει στοιχεία από τον τρόπο που εκτελέστηκε με δεκάδες σφαίρες ο 37χρονος δημοσιογράφος, ενώ ο συντάκτης του κειμένου επιχειρεί να παραθέσει τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος στόχος. Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα «troktiko» αλλά και η ανάμειξη του άτυχου δημοσιογράφου στο σκάνδαλο ντόπινγκ είναι οι λόγοι που η οργάνωση, σύμφωνα με τον συγγραφέα, αποφάσισε να τον σκοτώσει μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Στην ίδια προκήρυξη η τρομοκρατική οργάνωση σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των «Νέων» χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς για τους, Ν. Χατζηνικολάου, Μ. Τριανταφυλλόπουλο, Γ. Κουρή, Δ. Κοντομηνά, Θέμο Αναστασιάδη και Πέτρο Κωστόπουλο.
Στόχοι
Εκτός όμως από δημοσιογράφους και εκδότες, στο στόχαστρο της πλέον επικίνδυνης αυτή την στιγμή οργάνωσης βρίσκονται αστυνομικοί, εισαγγελείς, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, διευθυντές φυλακών και άλλοι υπάλληλοι οι οποίοι σχετίζονται με τη Δικαιοσύνη και την επιβολή των νόμων στη χώρα μας. Η προκήρυξη ανέφερε αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής, παραμένει στο ίδιο μοτίβο που είχαν και οι προηγούμενες της οργάνωσης. Το επτασέλιδο κείμενο είναι γραμμένο απλοϊκά, αλλά ταυτόχρονα με ιδιαίτερη σκληρότητα ως προς τα υποψήφια θύματα της οργάνωσης και προφανώς η δράση της θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, κατέληξε με νόημα.
Συσκέψεις
Ήδη, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιούνται συσκέψεις ώστε να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας τόσο στους στόχους οι οποίοι αναφέρονται με ονοματεπώνυμο στην προκήρυξη, αλλά και σε αυτούς που ίσως η οργάνωση προσπαθήσει να χτυπήσει.
Τα μέτρα που θα αποφασιστούν θα τεθούν άμεσα σε εφαρμογή, ενώ θα αυξηθούν κατακόρυφα οι περιπολίες σε κτήρια όπου στεγάζονται ΜΜΕ, αστυνομικές και δικαστικές υπηρεσίες σε ολόκληρη τη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ