Type Here to Get Search Results !

«Η αυτοδιοίκηση δεν έχει να πληρώσει ούτε τους λογαριασμούς»

Για «κραυγή αγωνίας της αυτοδιοίκησης» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΕΝΑΕ, και πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας- Καβάλας -Ξάνθης, Κώστας Τάτσης περιγράφοντας με μελανά χρώματα το μέλλον της αυτοδιοίκησης αλλά και του νέου θεσμού των περιφερειών.
Ο κ. Τάτσης δήλωσε στην «Πρώτη Γραμμή» ότι οι ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι) έχουν περιοριστεί κατά 50%. «Αυτοκαταργείται για λόγους οικονομίας η αυτοδιοίκηση στη νέα της μορφή, υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης» σημείωσε. Ο αντιπρόεδρος της ΕΝΑΕ δήλωσε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έχει φτάσει στο σημείο να μην έχει να εξυπηρετήσει ανελαστικές δαπάνες όπως λογαριασμούς ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, ενοίκια, και τους έκτακτους υπαλλήλους. «Δεν κάναμε προσλήψεις έκτακτου προσωπικού χωρίς έγκριση» διευκρίνισε.
«Έχουμε από το 2008 και 2009 τα τουριστικά προγράμματα της αυτοδιοίκησης οι δαπάνες δεν έχουν πληρωθεί ακόμη με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε μετέωροι απέναντι σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει χρήματα και μας απειλούν» πρόσθεσε. Πρόσθεσε πως οι όποιες προσπάθειες για συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, έπεσαν στο κενό. «Πιο πιθανό είναι να συναντηθούμε με τον Ομπάμα παρά με τον κ. Ραγκούση» δήλωσε σκωπτικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ