Type Here to Get Search Results !

Δυο δολοφονίες σε μια ώρα στην Αθήνα

Δυο δολοφονίες μέσα σε λιγότερο από μια ώρα σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας. Η πρώτη δολοφονία σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισού με θύμα έναν άγνωστο άντρα, ενώ η δεύτερη στον Αγ.Παντελεήμονα με νεκρό έναν Αλβανό υπάλληλο περιπτέρου.
Η αστυνομία ερευνά αν οι δυο περιπτώσεις σχετίζονται μεταξύ τους , ωστόσο τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ενδεχομένως να πρόκειται για διαφορετικά περιστατικά. Βέβαια όταν διαπιστωθεί η ταυτότητα του πρώτου θύματος τότε θα βγουν και ασφαλή συμπεράσματα για τα κίνητρα των δραστών.
Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 8 όταν δυο άγνωστοι πού επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πλησίασαν έναν άγνωστο άντρα πού κινούνταν στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισού με Κωνσταντινουπόλεως. Μπροστά στα μάτια έκπληκτων διερχόμενων τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σχεδόν μια ώρα μετά άγνωστοι που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο πλησίασαν υπάλληλο περιπτέρου που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών πού βρίσκεται στο ύψος του Αγ.Παντελεήμονα. Τον πυροβόλησαν, ο Αλβανικής υπηκοότητας υπάλληλος έπεσε νεκρός και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με το όχημα. Λίγα λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και ερευνάται από τους αστυνομικούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ