Type Here to Get Search Results !

Νύχτα ληστειών στην Αθήνα

Σειρά ληστειών σημειώθηκε από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι αργά το βράδυ σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ειδικότερα, στις 18.00 το απόγευμα άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στα Ανω Πατήσια και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό.
Στις 22.17 δύο άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας επί της οδού Νικολάου Καζαντζάκη 12 στο Αιγάλεω με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από αλλοδαπό χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 22.30 δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε ζαχαροπλαστείο στην ίδια περιοχή και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ακόμη, στις 22.52 στα Μέγαρα, άγνωστος δράστης απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο ημεδαπή και της αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επίσης στις 23.04, επί της οδού Μελίνας Μερκούρη στο Ηράκλειο, πέντε άγνωστοι δράστες με την απειλή κατσαβιδιού, αφαίρεσαν από τρεις ανήλικους τα κινητά τους τηλέφωνα. Δράστες αναζητούνται. Οι δράστες σε όλα τα ανωτέρω περιστατικά αναζητούνται. Τέλος, 23.16 στον Άλιμο, στη συμβολή των οδών Αλαμάνας και Αθηνάς, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, καθώς με χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το πορτοφόλι ημεδαπού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ