Type Here to Get Search Results !

Συνέδριο ασφάλειας στην Αθήνα

Ιδιαίτερα επιτυχημένο ήταν το πανευρωπαϊκό συνέδριο ασφαλείας ATHCON που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, και ήταν το πρώτο τόσο υψηλού επιπέδου από τον συγκεκριμένο χώρο που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου καλύφθηκαν θέματα που αφορούν στην παρουσίαση βασικών αλλά και πιο εξειδικευμένων μεθόδων επίθεσης και άμυνας, δείχνοντας τις πραγματικές διαστάσεις και τους κινδύνους του τομέα της ασφάλειας πληροφοριών ενώ έγινε και επίδειξη τεχνικών επιθέσεων μηδενικής μέρας (0-day exploits) δηλαδή, επιθέσεων που δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα σε παγκόσμιο επίπεδο και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά!
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, επιβεβαιώνοντας ότι η ελληνική αγορά διαθέτει άτομα με υψηλές γνώσεις στον τομέα της Ασφάλειας.
Συμμετοχές
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν στελέχη επιχειρήσεων στον τομέα IT, σύμβουλοι από το γραφείο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του πρωθυπουργού, έμπειροι ερευνητές στον τομέα της ασφάλειας και της έρευνας, φοιτητές πληροφορικής και φυσικά άτομα από όλη την κοινότητα των hackers.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ