Type Here to Get Search Results !

Πρόταση για φθηνότερο ψωμί

Να προχωρήσουν σε «γενναία» μείωση της τιμής της φρατζόλας των 350 γραμμαρίων, από 70-80 λεπτά σήμερα σε 50 λεπτά, προτρέπει τους αρτοποιούς της πρωτεύουσας η Συντεχνία Αρτοποιών Αθήνας. Σύμφωνα με την πρόταση αυτή, που συζητήθηκε στη γενική συνέλευση της Συντεχνίας και δημοσιοποιήθηκε χθες, η προσφορά της φθηνής φρατζόλας δεν θα ισχύει όλη την ημέρα, αλλά από το πρωί ως κάποια ώρα το απόγευμα που θα καθορίζεται από τον κάθε αρτοποιό ξεχωριστά. Ως επικρατέστερη ώρα «λήξης» της προσφοράς εμφανίζεται η 4μμ, ενώ όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος της Συντεχνίας, Α. Χρήστου, οι μειωμένες τιμές θα ισχύουν καθημερινά και τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2011.
Σύμφωνα με στοιχεία της Συντεχνίας, στη δικαιοδοσία της ανήκουν περίπου 1.500 σημεία πώλησης ψωμιού στην περιοχή της Αθήνας, αλλά η αποδοχή της πρότασης για μείωση της τιμής είναι προαιρετική και γίνεται προκειμένου «να στηριχθεί με τον τρόπο αυτό το εισόδημα του καταναλωτή».
Η ομοσπονδία
Πάντως, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι η πρόταση για μείωση της τιμής δεν προέρχεται από αυτή, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η τιμή των αρτοπαρασκευασμάτων είναι ελεύθερη και την ευθύνη γι’ αυτή έχει αποκλειστικά ο κάθε επιχειρηματίας. Όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία, η πρόταση που έγινε από τη Συντεχνία Αρτοποιών αφορά μόλις 40 σημεία πώλησης ψωμιού στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ