Type Here to Get Search Results !

Με το ζόρι 75η η Αθήνα στην ποιότητα ζωής

H Βιέννη διατηρεί και φέτος την πρώτη θέση στον κατάλογο των πόλεων που προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ζωής, σύμφωνα με την κατάταξη που δημοσίευσε η εταιρεία συμβούλων ανθρωπίνου δυναμικού Mercer Management. Η Βαγδάτη καταλαμβάνει επί σειρά ετών τη τελευταία θέση ενώ η Αθήνα βρίσκεται στην 75 θέση της λίστας.
Η Ζυρίχη της Ελβετίας, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ στην πρώτη πεντάδα περιλαμβάνεται και η Γενεύη. Το Βανκούβερ του Καναδά και το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας μοιράζονται την τέταρτη θέση της κατάταξης που περιλαμβάνει 221 μεγάλες πόλεις απ' όλο τον κόσμο.
Συνολικά, στην κατάταξη των πενήντα πόλεων που προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ζωής, αναφέρονται δεκαέξι ευρωπαϊκές πόλεις. "Το βιοτικό επίπεδο στη Δυτική Ευρώπη παραμένει υψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο", υποστηρίζει η ανακοίνωση. "Παρά τις προκλήσεις της σημερινής εποχής που προκύπτουν από την παγκόσμια οικονομική κρίση, οι περισσότερες από τις αλλαγές στη Δυτική Ευρώπη ήταν θετικές και αφορούν στους τομείς της εκπαίδευσης, της στέγασης, της ψυχαγωγίας και των δημόσιων υπηρεσιών", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ