Type Here to Get Search Results !

Εχουμε τελικα Δικτατορία Δημοκρατίας...

«Σαν σήμερα βράδυ, πριν από οκτώ χρόνια, ξέσπασε το πραξικόπημα των «απριλιανών» αξιωματικών· πραξικόπημα που είχε καταστήσει δυνατό η συνταγματική εκτροπή του Ιουλίου του 1965. Ηταν το αποκορύφωμα και η κατάληξη μιας διετούς κρίσεως που ώφειλε να έχη λυθή με την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.
ΟΜΩΣ τόσα χρόνια μετά την Μεταπολίτευση έχουμε ήδη απο σήμερα την Δικτατορία του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. που επιβάλλει να συγκυβερνήσει μαζί με τους εκλεγέντες για να μην αναφέρουμε ότι τους αντικαθιστα εγείροντας ερωτηματικά για το ΧΡΕΟΣ. Τελικά μετά απο το 35 χρόνια Δημοκρατίας ΔΕΝ έχουμε Σχολεία και Παιδεία, ΔΕΝ έχουμε σύστημα Υγείας και Νοσοκομεία, ΔΕΝ έχουμε επιχειρήσεις με βαριές βιομηχανίες, ΔΕΝ έχουμε κοινωνική συνοχή, ΑΛΛΑ έχουμε μόνο χρέος που θα αποπληρώσουν οι πολίτες και όχι οι Πολιτικοί ταγοί του τόπου μας. Εκείνοι που απλά αποφασίζουν για την ανεργία που θα ξεπεράσει το 1,5 εκ .ανέργους ή υποαπασχολούμενους αλλά και το ΜΗΔΕΝ που παρέχουν στους νέους ανθρώπους και στην νέα γενιά που θα εργάζεται μέχρι....να πεθάνει. Τελικά εκείνο που είπε πολίτης σε πρωινή εκπομπή ισχύει και με το παραπάνω.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ και μάλιστα βαριάς μορφής αφου δανειζόμαστε σε δολλάρια και όχι σε Ευρώ, αφού υποκύπτουμε ως ραγιάδες στους ευτελισμούς του κεφαλαίου...Και όπως μου έλεγε ένας Ανθρωπος των γραμμάτων. Ζούμε μέρες πτώσης της Βυζαντινης αυτοκρτατορίας με τον εχθρό όχι εκτόςτων πυλών αλλά εντός...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ