Type Here to Get Search Results !

Ερωτηματικά για την τραγωδία στα Πατήσια

Συνεχίζεται η έρευνα στο χώρο της έκρηξης στα Πατήσια, όπου έχασε τη ζωή του ο 15χρονος Αφγανός και τραυματίστηκαν η μητέρα του και η 10χρονη αδελφή του. Η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με το φονικό τρομοκρατικό χτύπημα στα Πατήσια, που όπως εκτιμούν οι Αρχές κρύβεται από πίσω, λόγω των ομοιοτήτων του εκρηκτικού μηχανισμού με βόμβα, που έχει χρησιμοποιήσει η οργάνωση σε παλαιότερη επίθεση στη Θεσσαλονίκη.
«Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι» ισχυρίζονται με προκήρυξή τους σε ιστοσελίδα εναλλακτικής ενημέρωσης οι «Πυρήνες της Φωτιάς». Οι ίδιοι προτρέπουν μάλιστα όποια οργάνωση κρύβεται πίσω από το χτύπημα να αναλάβει την ευθύνη και να δώσει εξηγήσεις. Εν τω μεταξύ, από το Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού εκδόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιού που χτυπήθηκε από την έκρηξη βόμβας.
Η μικρή ασθενής, 11 ετών, είχε πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, κάκωση και των δύο οφθαλμών, με οίδημα βλεφάρων και πολλαπλά θλαστικά τραύματα κάτω άκρων και σφυρών. Έγινε συρραφή όλων των θλαστικών τραυμάτων και ελήφθησαν όλες οι απαιτούμενες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις.
Τη Μ. Δευτέρα οδηγήθηκε στο χειρουργείο, ώστε οι οφθαλμίατροι να αντιμετωπίσουν τα τραύματα των οφθαλμών. Ωστόσο, η πρόγνωση είναι δυσμενής σε ότι αφορά την οφθαλμολογική αντιμετώπιση. Η μικρή αναμένεται να οδηγηθεί και σήμερα στο χειρουργείο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ