Type Here to Get Search Results !

Κοκκινο χτύπησε η βία στην Αττική

Να αφήσει τις δικαιολογίες και να αναλάβει τις ευθύνες της κάλεσε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη φονική έκρηξη της Κυριακής στα Πατήσια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πάει άλλο, έχουμε φτάσει στο απροχώρητο».
Ο κ. Σαμαράς που επισκέφθηκε την περιοχή αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων, δήλωσε ότι άκουσε από τους κατοίκους απίστευτα παράπονα και όπως τόνισε: «Αυτά που διηγούνται είναι σενάρια για αστυνομικές ταινίες». «Αθώοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το δράμα της βίας», συμπλήρωσε.
Α. Σαμαράς: Στο απροχώρητο η βία
«Έχουμε όλοι τις ευθύνες μας, αλλά φτάσαμε πια στο απροχώρητο, στο "ως εδώ και μη παρέκει". Το ποτήρι πια ξεχείλισε, δεν πάει άλλο», είπε χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε τέλος ότι σήμερα «η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει την λειψανδρία που υπάρχει στην αστυνομία σε κάθε περιοχή, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας».
«Όπως και στην Οικονομία, έτσι και στην ασφάλεια του πολίτη, έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός», κατέληξε.
Π. Παναγιωτόπουλος: Η πολιτική Χρυσοχοΐδη έμεινε στα χαρτιά
«Πεντέμιση μήνες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει αποτύχει πλήρως στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας», δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος, αναφέροντας πως «δυστυχώς η πολιτική κατά του εγκλήματος που εξήγγειλε το Δεκέμβριο του 2009 ο κ. Χρυσοχοΐδης έμεινε στα χαρτιά».
Πρόσθεσε ότι ο υπουργός θα έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις του, στο παρελθόν, με τις οποίες είχε επιχειρήσει να εξομοιώσει την Αθήνα με την Καμπούλ και ανέφερε πως ο υπουργός προστασίας του πολίτη έβαλε ψηλά τον πήχυ και πέρασε από κάτω.
«Ως ΝΔ θεωρούμε ότι πρέπει να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν το αίσθημα ασφάλειας όλων των συμπολιτών μας», συνέχισε, υπογραμμίζοντας πως στις ειλικρινείς προσπάθειες της κυβέρνησης «όταν αποφασίσει να τις επιχειρήσει θα είμαστε συμπαραστάτες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ